Afbeelding

Oink! - De Draitol is gevestigd in Brede School de Drait te Drachten. De lokalen bevinden zich in een aparte zijvleugel, waar ook kinderopvang Smallsteps een ruimte heeft. Bij De Draitol hebben we twee aparte lokalen en die hebben allebei een eigen naam; “Kleine Beer” en “Pippeloentje”.

Bij peuteropvang De Draitol beschikken we binnen over een mooie speelhal en buiten over een nagelnieuwe speelplaats. Het speelterrein buiten is aangelegd volgens de uitgangspunten van natuurlijk buitenspelen. Per groep spelen maximaal 16 peuters onder begeleiding van 2 pedagogische medewerkers. Er zijn op dit moment 7 peutergroepen die verdeeld over de week bij juf Renate, juf Sissi, juf Gerda, juf Sigrid en juf Urszula komen spelen.

Net als op alle andere Oink! locaties begint alles bij De Draitol met spelen en met jezelf thuis voelen, natuurlijk. Door het jaar heen sluiten de activiteiten aan bij de seizoenen, bijzondere gebeurtenissen en dagen. Voor de activiteiten hebben we zowel binnen als buiten alle benodigde middelen en ruimte. Op een warme manier bieden wij een “thuis van huis” en leren peuters samen spelen en delen. Door een terugkerende invulling van de zowel ochtend als middag bieden we structuur en herkenbaarheid. Lekker spelen voor later!

Bijzonderheden over uw peuter worden door de pedagogisch medewerker met u gedeeld tijdens het brengen of halen. Is er meer aandacht of een langer gesprek nodig? In overleg nemen we alle tijd en ruimte die daarvoor nodig is.

We zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 12:30. Aan het eind van de ochtend eten we samen een broodje.

De droom van peuterspeelzaal Oink! is om voor zoveel mogelijk peuters uit Smallingerland het verschil maken door ze de kans te geven om zich in een veilige en vertrouwde omgeving spelenderwijs te ontwikkelen. Op die manier bieden we alle kinderen gelijke kansen en geven we hen een eerste zetje op weg naar zelfstandigheid en het benutten van hun unieke talenten. Meer weten over waar Oink! voor staat? Lees het hier.

Het team op deze locatie

Sigrid Hummel

Afbeelding
Pedagogisch medewerker

Renate de Boer

Afbeelding
Pedagogisch medewerker

Urszula Fialka

Afbeelding
Urszula
Pedagogisch medewerker

Sissi Kramer

Afbeelding
Pedagogisch medewerker

Gerda Boomsma

Afbeelding
Pedagogisch medewerker