Contact

Buorren 34-A
9216WE Oudega
Nederland
Route
Bel ons op
06 33409340

 

 

 

Oink! - De Krobbe is gevestigd in basisschool De Diamant te Oudega, waar ook kinderopvang Vandaag haar onderkomen heeft. De buitenspeelplaats van de school is tijdens de speeluren op De Krobbe beschikbaar voor de peuters. Binnen hebben we een mooie speelruimte met grote ramen en dus heel veel daglicht. Op deze fijne plek kunnen maximaal 16 peuters gedurende 2 dagdelen heerlijk spelen onder begeleiding van pedagogisch medewerker juf Baukje.

Spelen bij peuteropvang De Krobbe is (waarschijnlijk) de eerste kennismaking van je peuter met spelen en omgaan met een groep kinderen. Omdat dat op zich vaak al een beetje wennen is, verloopt elk dagdeel volgens een min of meer vast patroon. Het doel is om kinderen in een veilige en prettige sfeer wegwijs te maken in de rituelen en regels van de groep. Deze structuur biedt de peuters op een prettige manier houvast. Ieder dagdeel wordt er binnen en buiten gespeeld, liedjes gezongen en geknutseld oftewel spelen voor later. Zijn er bijzonderheden? Dan is er tijdens halen of brengen altijd de ruimte dit te delen. En, wanneer daarvoor wat meer tijd nodig is, dan maken we daarvoor graag een aparte afspraak.

 

De dagdelen en tijden van de verschillende groepen zijn:

maandagochtend en donderdagochtend

 
8.30 - 11.30

 

De droom van peuterspeelzaal Oink! is om voor zoveel mogelijk peuters uit Smallingerland het verschil maken door ze de kans te geven om zich in een veilige en vertrouwde omgeving spelenderwijs te ontwikkelen. Op die manier bieden we alle kinderen gelijke kansen en geven we hen een eerste zetje op weg naar zelfstandigheid en het benutten van hun unieke talenten. Meer weten over waar Oink! voor staat? Lees het hier.

Het team op deze locatie

Baukje Burggraaff
Pedagogisch medewerker
Marjolein Rooimans
Pedagogisch medewerker