Afbeelding

Oink! - De Djerreblomkes is gehuisvest in het IKC in Opeinde. In hun nieuwe locatie kunnen de peuters binnen en buiten spelen. Juf Margriet, Juf Jildou en juf Gea begeleiden hier vier dagdelen een groep van maximaal 16 peuters.

Bij peuteropvang Djerreblomkes vinden we het belangrijk dat de peuters zich welkom voelen. Daarom bieden we hen een veilige omgeving waar ze onder andere leren samen te spelen en te delen: spelen voor later. We werken met een terugkerende invulling van de dagdelen. Dat geeft structuur en herkenbaarheid voor de peuters zodat ze zichzelf al spelenderwijs ontwikkelen. De thema’s en activiteiten sluiten aan op de beleving van de peuters en de bijzondere dagen en gebeurtenissen door de seizoenen heen.

Als er bijzonderheden over de peuters zijn, kunnen die bij het halen en brengen met de pedagogisch medewerker besproken worden. Wanneer het nodig is maken we een afspraak voor een langer gesprek.

Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:30 to 12:30. Aan het eind van de ochtend eten we samen een broodje

De droom van peuterspeelzaal Oink! is om voor zoveel mogelijk peuters uit Smallingerland het verschil maken door ze de kans te geven om zich in een veilige en vertrouwde omgeving spelenderwijs te ontwikkelen. Op die manier bieden we alle kinderen gelijke kansen en geven we hen een eerste zetje op weg naar zelfstandigheid en het benutten van hun unieke talenten. Meer weten over waar Oink! voor staat? Lees het hier.

Het team op deze locatie

Gea Ljuca

Afbeelding
Pedagogisch medewerker

Margriet Krekt

Afbeelding
Pedagogisch medewerker

Jildou Braaksma

Afbeelding
Pedagogisch medewerker