Contact

Dollard 19
9204CK Drachten
Nederland
Route
Bel ons op
06 11110162

Oink! - Montessori peutergroep De Plotter is gevestigd binnen de Montessori basisschool De Plotter in Drachten. Binnen de school hebben wij een eigen klaslokaal, waar maximaal 16 peuters kunnen spelen voor later. Dat doen ze onder begeleiding van juf Sissi en juf Sigrid. Het speellokaal en de buitenspeelplaats delen wij met groep 1 en 2 van de basisschool.

Als Montessori peutergroep werken we bij peuteropvang De Plotter volgens de visie van Maria Montessori. Dat houdt in dat kinderen leren om zoveel mogelijk dingen zelf te doen; zelf keuzes maken en zelf de benodigde materialen pakken. Ons motto hierin is ”Leer het mij zelf doen!”. In onze groep zul je dan ook specifieke Montessori materialen vinden. Lekker spelen voor later!
Het lokaal is zodanig ingericht dat het overzichtelijk is voor kinderen en zij zelfstandig iets kunnen kiezen, waar zij op dat moment mee willen spelen en werken.

De dagdelen en tijden van de groep zijn:

dinsdagochtend en vrijdagochtend 8.30 - 11.30

 

De droom van peuterspeelzaal Oink! is om voor zoveel mogelijk peuters uit Smallingerland het verschil maken door ze de kans te geven om zich in een veilige en vertrouwde omgeving spelenderwijs te ontwikkelen. Op die manier bieden we alle kinderen gelijke kansen en geven we hen een eerste zetje op weg naar zelfstandigheid en het benutten van hun unieke talenten. Meer weten over waar Oink! voor staat? Lees het hier.

Het team op deze locatie

Sigrid Hummel
Pedagogisch medewerker
Sissi Kramer
Pedagogisch medewerker