Ben jij erbij?

Op woensdag 30 mei is het de Dag van het Spelende Kind. Er zijn weer super leuke activiteiten waar je aan mee kunt doen als ouder(s), peuter, broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje van twee tot en met zes jaar of leerkracht basisonderwijs en pedagogisch medewerker.

Wat gaan we doen?

’S MIDDAGS
Van 12.15-14.15 uur In Wijkcentrum De Skammel is een workshop ‘Loose parts’ voor ouders en pedagogisch medewerkers van alle Oink! locaties.
Aanmelden via hallo@oink.nl

’S MIDDAGS
Van 14.00-16.00 uur In Wijkcentrum De Skammel is er een inloopmiddag voor alle ouders met kinderen van twee tot en met zes jaar.

’S MIDDAGS
Van 14.30-16.30 uur In Wijkcentrum De Skammel is een workshop ‘Loose parts’ voor pedagogisch medewerkers van alle Oink! locaties en leerkrachten basisonderwijs. Aanmelden via hallo@oink.nl

Loose parts zijn ‘losse onderdelen’ of ‘open-eind’ materiaal en wordt steeds populairder. Wanneer je kinderen materialen aanbiedt die ze op talloze manieren kunnen inzetten, ontstaan er ook talloze manieren van spel. Een rijk spel dat heel goed aansluit op het individuele kind en spel dat vraagt om vaardigheden die kinderen later zo hard nodig hebben.

Vragen of aanmelden?
Bel of mail Fokelien: 0512 – 52 55 83 / hallo@oink.nl