Dansen met een !

Wist je niet dat een ! ook kan dansen? Vraag het Christel van de Wigwam maar eens, want na een beetje oefenen kon ! dansen als de beste.

Natuurlijk heeft Christel het ! moeten leren en kon het alleen met een mooie tutu om, maar dan heb je ook wat!

Christel zit op zwemles, maar om nou met een kartonnen ! te gaan zwemmen is natuurlijk niet zo’n goed idee. Nee, dan konden ze beter samen gaan dansen tijdens de logeerpartij. Dansen is zeker zo leuk als zwemmen en het grote voordeel is dat je er een beetje droog van blijft.  Na een tijdje lukte het ! ook heel aardig. Haar voetjes zo mooi opzij zetten als Christel lukte wat minder, maar dat kon de pret niet drukken.

Na al dat dansen ben je natuurlijk harstikke moe zou je denken. Christel en ! niet; ’s avonds in bed hebben ze samen nog heerlijk liggen kletsen en keten. Totdat Daniëlle, Christels mama, het wel welletjes vond. Toen zijn ze maar lekker gaan slapen. En omdat ! niet zonder kussen en knuffel kan slapen, mocht ze die allebei van Christel lenen. Lief hé…

In maart wordt Christel alweer vier jaar en dan gaat ze naar de basisschool. Dat is best wel spannend en ze zal het spelen bij Oink! ook missen. Maar ze komt in juni vast nog wel even mee, wanneer haar broertje Joris er gaat spelen. Dan kan ze meteen zien of ! nog heeft geoefend met dansen.