DE K VAN HANNAH

De letter K logeerde bij Hannah van der Veen van Het Kwetternest. Hannah mist K een beetje, want ze hebben het zó gezellig gehad samen!

Eerst heeft Hannah -samen met haar klasgenootjes uit De Clowntjes groep- de letter K versierd. Helemaal oranje en beplakt met gekleurd papier ziet K er nu prachtig uit. En toen K klaar was, mocht ie met Hannah mee. 

Thuis aangekomen leek het wel een beetje of familie van der Veen voor heel even een extra gezinslid had. Niet alleen Hannah, maar ook zussen Mylena en Alyssa vonden het gezellig dat K er was. K kreeg zelfs een aparte stoel aan tafel om mee te eten. K’s ogen waren blijkbaar groter dan z’n mond, want echt éten heeft ie niet gedaan. Maar het was gezellig dat ie toch even aanschoof. Daarna is K er eens goed voor gaan zitten. En dat moest heel stil, omdat Hannah hem na ging tekenen.

Wat K zich het beste herinnert van de logeerpartij bij Hannah? Dat ie samen met Hannah gezellig op de bank tv heeft gekeken, natuurlijk. Én de foto met Hannah’s Elsa pet. Zelf vindt ie dat die zo mooi bij z’n gekleurde papiertjes past. Omdat die foto ook in zijn logeerboek staat kan hij er nog vaak naar kijken.

Hopelijk kan ik snel weer eens bij je logeren, Hannah.