De knuffel van de Oink! tekenwedstrijd

Op 11 oktober was het eindelijk zover, de onthulling van de knuffel die gemaakt werd na de spannende tekenwedstrijd! Lisanne bij de Leij was voor de zomervakantie de gelukkige winnares van de tekenwedstrijd. Als prijs zou haar tekening omgetoverd worden tot een echte knuffel. Reden voor een feestelijk moment bij Oink! de Zonnestraal.

Het feestje begon met een drankje en wat lekkers en het voorlezen van een heel leuk verhaal over knuffels door Renny Bakker van de bibliotheek in Drachten. Daarna was het langverwachte moment daar, de uitreiking van de knuffel! Tijdens de vakantie is er door een enthousiaste Oink! moeder, Talissa van der Ploeg, hard gewerkt om niet 1, maar maar liefst 30 van deze knuffels te maken! Daarnaast hebben ook de andere winnaars uit de top 5 een knuffel van hun eigen tekening gekregen.

De winnende knuffel is nu in tweevoud aanwezig op alle Oink! locaties en gaat met de peuters mee doen in de groep. Ook kan er zo nu en dan 1 van de knuffels uit logeren gaan bij een kindje die wel even een extra knuffel kan gebruiken.

Het was een geslaagde middag en wij zijn erg blij met het mooie eindresultaat. We bedanken iedereen graag nog voor zijn of haar aanwezigheid en enthousiasme rondom deze leuke wedstrijd en jullie gaan zeker nog meer van de Oink! knuffel zien!