De reis van onze letters in beeld

Voordat onze letters samen Oink! werden,  zijn ze los van elkaar bij onze peuters uit logeren geweest. Maar, dat was nadat ze stuk voor stuk door onze peuters waren versierd. In totaal gingen 15 saaie, kale letters bij even zoveel groepen naar binnen om daarna als unieke letters bij een aantal peuters uit deze groepen uit logeren te gaan. Zo gingen de letters zelf op zoek naar de échte betekenis achter onze nieuwe naam die ze samen vormen!

Een verzameling verhalen
Geen een letter is hetzelfde geworden. Net zoals kinderen zijn ze allemaal anders met en eigen uitstraling en een eigen karakter. En hoewel letters misschien verzonnen zijn, zijn hun versieringen dat niet. Die zijn er gewoon…. En ze zijn allemaal prachtig zelf gemaakt. 

De verhalen die de letters tijdens hun logeerpartijen hebben opgehaald zijn vastgelegd in de logeerdagboeken. Elke letter had een eigen boek wat met hem/haar uit logeren ging. In deze boeken staan naast mooie, ontroerende en grappige verhalen, ook prachtige foto’s. Een paar ervan zie je hier al terug, maar we gaan er later nog meer delen.

 

De letters zíjn Oink!
Ja natuurlijk, zul je denken: Letters vormen een naam. Dat ook, maar volgens ons geven de verhalen achter de letters pas echt betekenis aan deze naam. De verschillende letters met de verschillende verhalen staan voor de verschillende peuters. De letters zijn onderdeel van de groepen geworden, nog voordat de naam die ze samen vormen officieel bestond. En dat is misschien wel het mooiste verhaal. Een verhaal wat je niet hoeft te lezen, maar een verhaal wat je zelf hebt mee gemaakt. En dat zijn de mooiste verhalen van de hele wereld...Toch?!