Kinderopvang dankzij jou!

‘Kinderopvang heeft een heel belangrijke plek in onze maatschappij. Voor kinderen én ouders’, zegt staatssecretaris Tamara van Ark (Sociale Zaken & Werkgelegenheid) bij de start van de landelijke campagne ‘Kinderopvang dankzij jou’.

Het platform Arbeidsmarkt Kinderopvang heeft deze campagne gelanceerd met als doel het aantrekken van nieuwe medewerkers én het behouden van de huidige pedagogisch medewerkers. Werken in de kinderopvang is betekenisvol en van grote waarde voor de ontwikkeling van kinderen. Maar ook voor ouders is het een grote ondersteuning en het zorgt ervoor dat alle kinderen dezelfde start krijgen. Iets wat we bij Oink! ook zo belangrijk vinden en waar we continue aan werken. 

Naast dat deze campagne bedoeld is om pedagogisch medewerkers te bedanken voor alles wat ze opvangen, is het ook bedoeld om meer mensen warm te maken voor een baan in de kinderopvang. En hier kunnen we als Oink! alleen maar achter staan. Wij zijn ontzettend blij met hoe onze medewerkers zich elke dag inzetten om volgens onze droom kinderen te laten spelen voor later. Maar met de groeiende vraag, zijn ook wij regelmatig op zoek naar enthousiaste mensen die onderdeel willen zijn van dit mooie beroep, bij onze mooie organisatie. 

Wil je werken bij Oink! combineren met een studie, andere baan, of wil je je graag laten om of bijscholen? En denk je hierbij meteen aan je zus, buurvrouw, beste vriend of gewoon jezelf? Twijfel dan vooral niet om eens contact op te nemen zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Op de website www.kinderopvangdankzijjou.nl vind je alle informatie over de campagne en kun je ook de test doen of werken in de kinderopvang bij je past. Daarnaast vind je hier alle vacatures van kinderopvangorganisaties in de buurt en kun je informatie vinden over omscholen of opnieuw aan de slag gaan in de kinderopvang. 

Werken in de kinderopvang is waardevol en de branche heeft genoeg plek voor gemotiveerde pegagogisch mederwerkers! Wij, ouders en kinderen kunnen niet zonder jullie!