Vacature: Manager Oink! 24 uur per week

OINK! IS OP ZOEK… NAAR JOU?!

Kind zijn is een kunst. Kinderen moeten kunnen spelen en de ruimte krijgen om kind te zijn. Door hoe zij spelen, leren wij de kinderen kennen. Terwijl zij bezig zijn om vanuit hun ogen de wereld te ontdekken, zien wij wat nodig is voor het zetten van hun volgende stap. En dat doen we bij Oink! al meer dan 40 jaar. Onder begeleiding van onze ervaren pedagogisch medewerkers spelen de Oink! peuters op 13 locaties in Smallingerland voor later. Oink! wil voor zoveel mogelijk peuters uit Smallingerland het verschil maken door ze de kans te geven om zich in een veilige en vertrouwde omgeving spelenderwijs te ontwikkelen. Op die manier bieden we alle kinderen gelijke kansen en geven we hen een eerste zetje op weg naar zelfstandigheid en het benutten van hun unieke talenten. 

Ben jij een enthousiaste ondernemende verbinder én het gezicht en aanspreekpunt voor je team en samenwerkingspartners?

Je zorgt samen met je team van pedagogische medewerkers dat de missie, visie en kernwaarden van Oink! zichtbaar zijn op alle locaties, waardoor peuters Spelen voor Later! en ouders tevreden klanten zijn. Naast de inhoud ben je ook verantwoordelijk voor een gezonde bedrijfsvoering en juiste personele bezetting. Kwaliteit staat bij Oink! voorop. Samen met samenwerkingspartners werk je aan gemeentelijke ontwikkelingen als het IKC, uitvoering van het VVE- beleid en de rol van Oink! als maatschappelijke onderneming in deze gemeente. 

De feiten op een rijtje

Als Manager Oink! ben je samen met je team verantwoordelijk voor het creëren van optimale ontwikkelingskansen.

•     Je draagt integrale verantwoordelijkheid voor Oink!

•     Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring

•     Je hebt kennis van het werkveld en de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar

•     Je bent ondernemend, proactief en je weet kansen te vertalen naar concrete diensten

•     Je hebt een relevante Hbo-opleiding

•     Je kunt een VOG overleggen

Bén jij Oink!?

De feiten hierboven zijn natuurlijk belangrijk, maar voor ons begint alles bij wie je bent. De identiteit van Oink! is leidend bij alles wat we doen en laten. Onze waarden zijn als ons DNA, onze droom vertelt waar je ons ’s nachts voor wakker kunt maken. Een match met Oink!, begint met een match op onze identiteit. En daarom willen we het volgende aan je vragen: ‘Wie ben je, wat drijft je, hoe herken je jezelf in onze waarden en op welke manier lever jij een bijdrage aan onze droom?’

Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt om de vragen te beantwoorden. Wil je toch meer weten? Stuur dan je vragen per mail naar Oink! via hallo@oink.nl. Ineke Weernink, directeur-bestuurder van Oink! zal je vragen beantwoorden of je wordt teruggebeld als je je telefoonnummer in het mailbericht noteert.

We ontvangen graag je motivatie en je CV, uiterlijk vrijdag 19 februari 2021. Dat kan via hallo@oink.nl onder vermelding van: ‘Sollicitatie vacature Manager Oink!’.