Vacature: Pedagogisch medewerker Oink! locatie de Krobbe

OINK! IS OP ZOEK… NAAR JOU?

Kind zijn is een kunst; kinderen moeten kunnen spelen en de ruimte krijgen om kind te zijn. Door hoe zij spelen, leren wij de kinderen kennen. Terwijl zij bezig zijn om vanuit hun ogen de wereld te ontdekken, zien wij wat nodig is voor het zetten van hun volgende stap. En dat doen we bij Oink! al meer dan 40 jaar…

Onder begeleiding van onze ervaren pedagogisch medewerkers spelen de Oink! peuters op 14 locaties in Smallingerland voor later. Oink! wil voor zoveel mogelijk peuters uit Smallingerland het verschil maken door ze de kans te geven om zich in een veilige en vertrouwde omgeving spelenderwijs te ontwikkelen. Op die manier bieden we alle kinderen gelijke kansen en geven we hen een eerste zetje op weg naar zelfstandigheid en het benutten van hun unieke talenten.

Voor locatie 'De Krobbe' zoeken wij een enthousiaste collega pedagogisch medewerker.

10 uur per week (maandagmorgen, donderdagmorgen, vrijdagmorgen)

De feiten op een rijtje

Als pedagogisch medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het creëren van optimale ontwikkelingskansen. Samen met je collega begeleid je een groep van maximaal 16 peuters. Je voert het pedagogisch beleidsplan uit, waarbij je o.a. werkt volgens de methode Piramide. Je creëert een gezellig, veilig en positief groepsklimaat waarbij het kind zich optimaal kan ontwikkelen. Dit stimuleer je door het observeren, begeleiden en verzorgen van de kinderen middels spel, beweging en creativiteit. Je sluit in je activiteiten aan bij het ontwikkelniveau van de kinderen, en signaleert dreigende problemen in de ontwikkeling en/of opvoedingssituatie van de kinderen.  Daarnaast begeleid je vrijwilligers en stagiaires.

  • Je bent in het bezit van een VVE-certificaat; ervaring met Piramide heeft de voorkeur
  • Je hebt een afgeronde relevante Mbo-opleiding en beschikt over taalniveau 3F (spreken en lezen) en 2F (schrijven)
  • Je bent in het bezit van een VOG
  • Je hebt ruime ervaring in het werken met peuters op een VVE locatie
  • Fries spreken en verstaan geldt als pré

Bén jij Oink!?

De feiten hierboven zijn natuurlijk belangrijk, maar voor ons begint alles bij wie je bent. De identiteit van Oink! is leidend bij alles wat we doen en laten. Onze waarden zijn als ons DNA, onze droom vertelt waar je ons ’s nachts voor wakker kunt maken. Een match met Oink!, begint met een match op onze identiteit. En daarom willen we het volgende aan je vragen:

Wie ben je, wat drijft je, hoe herken je jezelf in onze waarden en op welke manier lever jij een bijdrage aan onze droom? Stel je via de mail aan ons voor op een manier die bij je past; een filmpje, een verhaal of wat anders? Verras ons maar…

Op www.oink.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om de vragen te beantwoorden. Wil je toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Mieke de Groot, manager Oink!. Zij is bereikbaar via e-mail: mieke@oink.nl. Je kunt in de mail ook vragen of Mieke je wil bellen.

We ontvangen jouw motivatie graag voor 10 juli 2021. Dat kan via hallo@oink.nl onder vermelding van: sollicitatie vacature De Krobbe. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdagmiddag 15 juli 2021.