Vacature: Wij zijn op zoek naar 2 enthousiaste en flexibele pedagogisch medewerkers!

Kom jij werken als pedagogisch medewerker bij Oink!? Per 1 mei 2022 hebben wij plek voor 2 enthousiaste en flexibele pedagogisch medewerkers voor onze locaties De Turfjes en ’t Flinterke te Drachten.

Kind zijn is een kunst; kinderen moeten kunnen spelen en de ruimte krijgen om kind te zijn. Terwijl zij bezig zijn om vanuit hun ogen de wereld te ontdekken, zien wij wat nodig is voor het zetten van hun volgende stap. En dat doen we bij Oink! al meer dan 40 jaar.

Oink! wil voor zoveel mogelijk peuters uit Smallingerland het verschil maken door ze de kans te geven om zich in een veilige en vertrouwde omgeving spelenderwijs te ontwikkelen. Op die manier bieden we alle kinderen gelijke kansen en geven we hen een eerste zetje op weg naar zelfstandigheid en het benutten van hun unieke talenten.

De feiten op een rijtje:

Peuteropvang De Turfjes is gevestigd in de Brede School in wijk De Wiken in Drachten. Voor deze locatie zoeken wij, ter vervanging van zwangerschap, van 1 mei t/m 31 oktober 2022 een pedagogisch medewerker.

  • Verlenging van het contract behoort tot de mogelijkheden.
  • Werkdagen zijn op dinsdag- en woensdagochtend en vrijdag de hele dag.
  • Het aantal contracturen bedraagt 13 uren per week wat aangevuld kan worden met invaldiensten op andere locaties.

Peuteropvang ’t Flinterke is gevestigd in wijk De Venen in Drachten. Voor deze locatie zoeken wij, als aanvulling op het team, van 1 mei t/m 30 april 2023 een pedagogisch medewerker.

  • Verlenging van dit jaarcontract behoort tot de mogelijkheden.
  • Werkdagen zijn op maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend.
  • Het aantal contracturen bedraagt 14,5 uren per week wat aangevuld kan worden met invaldiensten op andere locaties.

Je creëert een gezellig, veilig en positief groepsklimaat waarbij het kind zich optimaal kan ontwikkelen. Dit stimuleer je door het observeren, begeleiden en verzorgen van de kinderen middels spel, beweging en creativiteit. Je sluit in je activiteiten aan bij het ontwikkelniveau van de kinderen en je voert het pedagogisch beleidsplan uit waarbij je werkt volgens de VVE-methode Piramide. Daarnaast:

  • heb je een afgeronde relevante MBO-opleiding
  • ben je in het bezit van taalniveau 3F en een geldig VVE-certificaat
  • is het een vereiste dat je beschikt over werkervaring binnen de peuteropvang en in het werken met VVE en zorgkinderen

Oink! biedt jou een salaris volgens schaal 6 van de CAO Kinderopvang (trede afhankelijk van werkervaring), de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectiviteitsregeling bij zorgverzekeraar De Friesland en een reiskostenvergoeding. Maar bovenal bieden wij je een fijne werkplek!

Ben jij Oink!?

Herken jij jezelf in Oink! en in deze vacature? Dan nodigen wij je graag uit om uiterlijk 1 april a.s. te solliciteren via hallo@oink.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 11 april a.s.Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Mieke de Groot, manager Oink!. Zij is bereikbaar via e-mail: mieke@oink.nl.