Afbeelding

Oink! - De Turfjes heeft twee mooie en lichte ruimten in Brede School de Wiken te Drachten. De speelruimten liggen naast elkaar en kijken uit op het zonnige buitenspeelterrein.

In elke ruimte hebben we  gezellige hoekjes waar de peuters kunnen spelen en knutselen. Op het buitenspeelterrein hebben de peuters alle ruimte om te kunnen fietsen, spelen en klimmen.

Van maandag tot en met vrijdag hebben we bij peuteropvang De Turfjes op dit moment 7 groepen, waar we maximaal 15 peuters lekker laten spelen en leren bij juf Dieuwke, juf Marlies, juf Judith, juf Karin, juf Inge, juf Natasja en juf Corina. We bieden de peuters een vertrouwde en veilige omgeving waar ze spelenderwijs zichzelf leren ontdekken en ontwikkelen. In de groep leren ze om samen te spelen en te delen, oftewel spelen voor later

Met een terugkerende invulling van de dagdelen bieden we structuur en herkenbaarheid aan de peuters. Dat geeft de peuters vertrouwen en zekerheid. We werken met thema’s die aansluiten bij de beleving van de peuters en bij de verschillende seizoenen en bijzondere dagen. Tijdens het brengen en halen is er gelegenheid om vragen of bijzonderheden over uw peuter te delen met de pedagogisch medewerkers.

De dagdelen en tijden van de verschillende groepen zijn:

maandagochtend en donderdagochtend8.30 - 11.30
maandagochtend en donderdagmiddag8.30 - 11.30 en 12.45 - 15.45
maandagmiddag en donderdagochtend12.45 - 15.45 en 8.30 - 11.30
dinsdagochtend en vrijdagmiddag8.30 - 11.30 en 12.45 - 15.45
dinsdagmiddag en vrijdagochtend12.45 - 15.45 en 8.30 - 11.30
dinsdagochtend en vrijdagochtend8.30 - 11.30
woensdagochtend en vrijdagmiddag8.30 - 11.30 en 12.45 - 15.45
woensdagochtend  8.30 - 12.30Alleen voor kinderen met een VVE indicatie afgegeven door het consultatiebureau

De droom van peuterspeelzaal Oink! is om voor zoveel mogelijk peuters uit Smallingerland het verschil maken door ze de kans te geven om zich in een veilige en vertrouwde omgeving spelenderwijs te ontwikkelen. Op die manier bieden we alle kinderen gelijke kansen en geven we hen een eerste zetje op weg naar zelfstandigheid en het benutten van hun unieke talenten. Meer weten over waar Oink! voor staat? Lees het hier.

Het team op deze locatie

Dieuwke van der Molen

Afbeelding
Pedagogisch medewerker

Judith van Dijk

Afbeelding
Pedagogisch medewerker

Natasja Weelink

Afbeelding
Pedagogisch medewerker

Marlies Kamans

Afbeelding
Pedagogisch medewerker

Inge Roorda

Pedagogisch medewerker

Karin Betlehem

Pedagogisch medewerker

Corina Wapstra

Pedagogisch medewerker