Contact

Middelwyk 2
9202GV Drachten
Nederland
Route
Bel ons op
06 11090807

Oink! - De Turfjes heeft twee mooie en lichte ruimten in Brede School de Wiken te Drachten. De speelruimten liggen naast elkaar en kijken uit op het zonnige buitenspeelterrein.
In elke ruimte hebben we  gezellige hoekjes waar de peuters kunnen spelen en knutselen. Op het buitenspeelterrein hebben de peuters alle ruimte om te kunnen fietsen, spelen en klimmen.

Van maandag tot en met vrijdag hebben we bij peuteropvang De Turfjes op dit moment 6 groepen, waar we maximaal 16 peuters lekker laten spelen en leren bij juf Pia, juf Dieuwke, juf Marlies, juf Judith en juf Klaartje. We bieden de peuters een vertrouwde en veilige omgeving waar ze spelenderwijs zichzelf leren ontdekken en ontwikkelen. In de groep leren ze om samen te spelen en te delen, oftewel spelen voor later
Met een terugkerende invulling van de dagdelen bieden we structuur en herkenbaarheid aan de peuters. Dat geeft de peuters vertrouwen en zekerheid. We werken met thema’s die aansluiten bij de beleving van de peuters en bij de verschillende seizoenen en bijzondere dagen. Tijdens het brengen en halen is er gelegenheid om vragen of bijzonderheden over uw peuter te delen met de pedagogisch medewerkers.

De dagdelen en tijden van de verschillende groepen zijn:

maandagochtend en donderdagochtend
dinsdagmiddag en vrijdagochtend
dinsdagochtend en donderdagmiddag
maandagmiddag en woensdagochtend
donderdagochtend en vrijdagmiddag
dinsdagochtend en vrijdagochtend
8.30 - 11.30
12.45 - 15.45 en 8.30 - 11.30
8.30 - 11.30 en 12.45 - 15.45
12.45 - 15.45 en 8.30 - 11.30
8.30 - 11.30 en 12.45 - 15.45
8.30 - 11.30

 

De droom van peuterspeelzaal Oink! is om voor zoveel mogelijk peuters uit Smallingerland het verschil maken door ze de kans te geven om zich in een veilige en vertrouwde omgeving spelenderwijs te ontwikkelen. Op die manier bieden we alle kinderen gelijke kansen en geven we hen een eerste zetje op weg naar zelfstandigheid en het benutten van hun unieke talenten. Meer weten over waar Oink! voor staat? Lees het hier.

Het team op deze locatie

Dieuwke van der Molen
Pedagogisch medewerker
Judith van Dijk
Pedagogisch medewerker
Marlies Kamans
Pedagogisch medewerker
Pia Hosman
Pedagogisch medewerker
Klaartje de Jong
Pedagogisch medewerker